hjälp!

nu har jag försökt hur länge som helst att logga in på min blogg och Facebook med mobilen och vet ni vad det går inte :( eller är det kanske så att jag inte kan :P
i kväll har jag typ inte gjort så mycket efter skyttet, ätit lite och sedan hade jag tänkt att öva på geografin men det är faktiskt jätte tråkigt!
i morgon är det tisdag, och slöjd :) ska börja sy på min byxdress haha.
aja sov gott alla, ska nog titta på tv nu :P
bay

the vampire diaries

nu har jag precis tittat på the vampire diaries, FAN vad sorgligt. satt och grät tills jag var alldeles full med tårar i ansiktet, måste få se nästa avsnitt nu!!!! tyvärr måste jag vänta tills typ fredag eller lördag :(((

i dag har jag varit i skolan, tråkigt. hade typ först bild, so och sedan lunch, efter det så spelade jag gitarr. lärt mig 6 nya bareeakord eller hur det nu stavas :P sedan hade jag lite geografi innan det var dags för att räkna matte.
sedan åkte jag bussen hem, och gjorde klämda makor med Charlotte :)
sedan nu vet jag inte vad jag ska göra. ska väll gå och sminka om mig, är väll helt svart under ögonen, så kan man ju inte gå till skyttet hahaha
och har inte packat upp min väska än, det är helt klart det tråkigaste med att åka någonstans :P

en bild till i från helgen, jag diskuterar med Oscar om hur vi sa vinna haha, ser as kul ut :D
aja bay ♥

danmark!!

hej nu var man hemma från Danmark, har jalle fall varit jätte kul!

fredagen började med att jag gick upp som vanligt och packade var typ inte lönt att gå till skolan för får ju liksom inte ha med min pistol så hade kunnat vara med på en lektion :)
så i stället så var jag och pysa ute och sprang, sedan duschade jag.
efter det så tittade jag på en film samtidigt som jag lagade mat. sedan började jag sminka mig och locka håret, blev inte så jätte bra så det slutade med att jag satt upp det i en tofs :P
sedan skulle jag vara hos Oscar vid typ 1 och sedan åkte vi med Bo i kanske 6 timmar innan vi var framme på hotellet.
på kvällen satt jag, Clara, Oscar och Robin och spelade kort, och sedan gick vi och la oss för att orka upp halv 8.

på morgonen så bytte vi om till våra FINA Sverige overaller, och gick ner och år frukost.
sedan gick vi till skytte lokalen, som var full med gevärsskyttar som skulle skjuta före oss så då fick vi vänta ganska länge innan det blev vår tur. då hade vi typ en timme då vi fick öva, jag delade bana med Clara så att alla skulle få plats.
sedan var det dags för tävlingen. grundomgången gick bra, blev 2 och skulle då möta en dansk i semi, men alla svenska åkte ut för dom hade sagt fel regler, smart av dom så visste dom att det jalle fall skulle bli en dansk seger.
efter det gick vi tilll bak till hotellet. jag och Clara hade typ inget och göra så vi sminkade oss lite till och tog på andra kläder, plattade håret och som tur va tog jag på mig lite smycken så jag inte bara va vanligt klädd :P
och FAN vilken tur för dansklarna hade planerat värsta lyx middagen på kvällen utan att säga något. så vi gick dit och trodde ty alla skulle vara klädda i skytte kläder så öppnar vi dörren till " restaurangen" och ser att varenda jävla danska är klädd i vit skjorta och svarta byxor eller svar skjol och klacka skor. och en del hade kostym. så där står vOscar i sina vanliga jeans och Robin i sina skyttekläder, och fattar typ ingen ting, hahahah
jalle fall så blev vi satta med dom danskarna vi mötte, och det var typ helt tyst. för dom fattade  inte vad vi sa och vi fattade inte vad dom sa.
Men sedan var Clara modig och började prata engelska med sin kärste hahaha !
sedan spelade vi kort och vi lärde oss ett danskt kortspel som heter RÖVHÅL, faktisk ganska kul. sedan fick vi inte vara kvar på restaurangen så då gick vi till baka till hotellet och fortsatte spela, eller vi skulle spela men sedan pratade vi typ bara :P och dom fyllade typ hela bordet med godis och försökte tvinga i mig massa, och jag sa typ att jag inte ville ha, och då trodde dom att jag inte ville ha för jag skulle bli tjock men jag var ju ganska mätt efter en tre rätters middag, tröga danskar.
sedan ville dom gå och sova så då sa vi god natt och alla gick till sitt rum.
efter att nästan blivit lyft in i en hiss av total främling så gick vi och la oss. 

nästa dag vaknade vi typ lika tidigt och gick i väg för att skjuta, och gissa vilken som vann  :O
haha jag :) fast de danska laget sköt bättre tillsammans så vi blev ändå bara tvåa. och fan vad jag och Oscar var sura. sedan kramade jag hej då till en och gick  för att äta  lunch och sedan sa jag hej då till dom andra och efter det åkte vi hem. och efter många timmar var vi i Lönsboda.
i morgon är det skola i gen, snacka om denna helgen har gått fort!
måste göra biologin tills i morgon, tråkigt

lite bilder, en del är lite suddiga men jag kan ju inte hjälpa att människor inte kan vara stilla :a

Clara när vi tränar dag 1, här skulle jag egentligen stått, haha


dessa skjuter vi på :P



lite väl suddig, men Clara ville så gärna jag skulle ha med den, haha
Robbin, Clara och Michaell :)


Oscar och Signe (:           Jag och Clara på hotellet :)



bad :(

nu sitter man är och hoppas att kolckan aldrig ska blir 8, orkar inte till skolan i dag är verkligen inte sugen på att ha bad!
onsdagar är sega det händer ingen ting och så är det mitt i veckan tråkigt. när jag kommer hem ska jag nog titta på en film som jag och Charlotte köpte i Säffle :) och sedan har man ju engelska läxa med som bord göras.

ses i skolan alla :(
haha ♥

gossip girl!

i dag väcktes jag  typ kvart över 6, så jag skulle hinna äta innan jag skulle till simhallen. sedan simmade jag innan skolan duktig som man är, sedan hade vi matte och det är sååååå segt med detta kapitlet, jätte långt tar aldrig slut.
sedan hade vi slöjd, och jag ritade min byxdress eller vad det ny heter.
sedan skulle vi äta men inte var det någon god mat, sedan hade vi bara engelska och svenska och sedan slutade vi klockan 2!!!!!!

då lekte jag med Annie och Ebba hemma hos Ebba. 
vi tittade på ice age sedan åt vi och efter det klippte vi ebba, eller ja toppade väll mest.
sedan sjöng jag och efter det kom mamma och hämta mig. efter det sprang jag upp på mitt rum för att kolla på gossip girl och det var as bra längtar till nästa kommer!! sedan åt jag och sedan hängde jag med min mamma och hämta andres och efter det handlade vi mat :P
sedan nu har jag typ inte gjort någon ting, i morgon blir det bad direkt på morgonen jippi inte :P


bay♥



klippa annie

i dag har jag varit i skolan först så klart, ganska slapp dag. först bild sen so och biologi, kunde det väll biologon läxan  ganska bra :P
sedan spelade jag gitarr, och kom sedan till baka till geografin, och jag Annie och ebba läste om marianagraven (eller  vad den nu hette) haha och så spelade vi in när ebba förhörde Annie, as kul. ebba sa någon fråga och Annie svarade....
- Europa kanske eller nej jag vet inte så sa ebba
- jo, Europa och Amerika då säger Annie
- Afrika då , och ebba bara
- nej, Europa och Amerika och då säger Annie,
- okej, Asien.
As kul och sedan tittade vi på inspelningen när Rosmarie kom, och FAN vad rädda vi blev, mesar som vi är. Annie skakade långt in på matte lektionen som var efter.
jo, förresten så fick vi till baka matte-provet gick ju inte super. kunde få 4 till poäng men man skulle skriva av ett tal, och så glömde jag att räkna ut det, surt!!!!

sedan lekte jag med Annie, vi lagade mat samtidigt som jag " klippte" hennes hår, snacka om talang!
sedan åt vi så vi blev as mätta och sen efter det "klippte" Annie mig och så lysande vi på Taylor Swift!
efter det åkte jag till skyttet och övade inför helgen,och förresten så slipper jag åka 4 timmar båt, jag får åka bil :)) jippi!
sedan nu har jag spelat gitarr, och fikat! och nu ska jag nog titta lite på tv :)
och förresten, i morgon är det ett nytt avsnitt av gossip girl äntligen!!!!!!!
och på torsdag är det ett nytt avsnitt av the vampire diaries, vilken bra vecka, haha

bay♥



Skåne

nu var man hemma i gen!
helgen har gått super fort.
i lördags så firade vi min farmors födelsedag, med alla kusiner :)
lekte kurragömma, och jag var helt klart bäst, eller Charlotte satt typ 20 min bland jackorna i hallen så hon var väl med ganska bra, och det fula var att vi gick förbi henne hela tiden men ingen såg henne, haha
sedan idag så spelade jag och Charlotte kort, och hon vann varje gång så jag tror stark att hon fuskade :O
Vid typ halv 2 åkte vi hem, och sedan har jag suttit i bilen till typ nu:P
nu ska jag nog lära mig biologin som är tills i morgon, lika bra att lära sig nu när vi ska ha nationella prov i det :S läskigt!


måndag i morgon och skola i gen :/ men ledig på fredag :)
och just det ja, måste söka in till gymnasiet denna eller nästa vecka :S

bay ♥


värmland!

hej hej
i dag är det fredag jippi, snart ska jag sticka till skolan och tråka sedan efter det ska jag åka till Älmhult och vänta där på mamma pappa och Anders och sedan ska vi till farmor och farfar i Värmland, kul kul! nu ska jag nog titta lite till på tyskan som jag fortfarande inte har lyckats lära mig :P
så ses på måndag alla (:

♥bay


tapetsera (:

nu har min pappa börjat tapetsera mitt rum :) jag sitter här och tittar på, någon måste ju underhålla!
i dag har vi haft matte prov, kommer ju inte få det bästa resultatet, får väll vara glad om man blir godkänd:P
sedan hade vi slöjd, blev faktiskt klar med min halsduk :D as snygg, haha inte
sedan hade vi engelska och svenska och sedan slutade vi, vi har fått as mycket bättre schema! sluta tidigare och börja senare, kan det bli bättre?
sedan har jag lekt med Ebba, vi skulle försöka välja tapeter till hennes rum, och vi hittade faktiskt ganska många fina :)
sedan så sjöng jag och Clara, och efter det så åkte jag hem.
Och oj vad jag var hungrig hade inte ätit sedan typ halv 12, 6 timmar utan mat, stackars lilla mig haha
sedan nu har jag läst i svenska boken, som jag egentligen skulle ha läst tills i dag:P
aja man kan ju inte alltid vara duktig :)

nä, nu ska jag nog hjälpa min pappa, om jag kan :P

bay <3

Måndag!

i dag har jag ju så klart varit i skolan, skulle rösta om vilka klasströjor vi skulle ha. men det behövdes ju inte direkt för att alla killar hade bestämt för vilken tröja dom skulle ha, och sedan fick vi ha den vi ville. tråkigt, hela poängen är ju att alla ska ha lika dana, så vi fick ge oss som vanligt. aja skit samma :P
sedan har jag lekt med Annie, eller vi pluggade mest, matte prov i morgon ju :(
nu ska jag nog skriva ner ackorden till min låt som jag kom på i dag:) nu är det bara texten och melodin kvar hehe
får kanske läsa svenska boken med tills i morgon, tråkigt :P
-love          



börja blogga!

Nu ska jag börja blogg!
i dag har jag varit i skolan så klart, var väl inte jätte tråkigt. Vi hade musik och hade genomgång om att skriva egen låt. Man måste sjunga för minst 5 personer Läskigt!!!!!!!!
sedan åkte jag hEm och lagade pannkakor med Charlott. Sedan tittade jag på innebandy.
Anders spelade, dom mötte några tråkiga typer som var tvungna och vinna :( glädje dödare, haha
nu ska jag nog umgås med min familj,
love

RSS 2.0